EXCEART 2 бр. Листа от Психиатър Филм Комплекти За Термоусадки Мини Ясла Черна Пластмасова Фолио, Термосвиваемо Художествени Занаяти Свивам Листове Занаятчийски Лист?

EXCEART 2 бр. Листа от Психиатър Филм Комплекти За Термоусадки Мини Ясла Черна Пластмасова Фолио, Термосвиваемо Художествени

BGN 2.33

Сума

СВИВАМ ПЛАСТМАСОВИ ЛИСТОВЕ ЗА ПЕЧАТ - Хартия за рисуване в свие форма Развивайте вашите деца практически умения, и разработване на тяхното търпение и концентрация.ТЕРМОУСАДОЧНЫЙ ЛИСТ - добър начин да отнеме децата и за подобряване на практическите им способности.ЛИСТОВЕ, ФОЛИО, от свиване на ХАРТИЯ, можете да ги използвате за направата на ключове на ръцете си, както и на други термоусадочных занаяти, ръчна изработка. книга от свиване на филма.Свиване на хартия-дизайн фина работа осигурява практичност и устойчивост, подходящ за занаяти.Други с орнаменти-тя може да е свободно нарязани по размер, тя е удобна за употреба и може да задоволи вашите нужди в производството на своите ръце.СВИВАМ ПЛАСТМАСОВИ ЛИСТОВЕ ЗА ПЕЧАТ - Хартия за рисуване в свие форма Развивайте вашите деца практически умения, и разработване на тяхното търпение и концентрация.ТЕРМОУСАДОЧНЫЙ ЛИСТ - добър начин да отнеме децата и за подобряване на практическите им способности.ЛИСТОВЕ, ФОЛИО, от свиване на ХАРТИЯ, можете да ги използвате за направата на ключове на ръцете си, както и на други термоусадочных занаяти, ръчна изработка. книга от свиване на филма.Свиване на хартия-дизайн фина работа осигурява практичност и устойчивост, подходящ за занаяти.Други с орнаменти-тя може да е свободно нарязани по размер, тя е удобна за употреба и може да задоволи вашите нужди в производството на своите ръце.Осъществяване списък 2 x Свивам листове Характеристики -Размер : около 29,00 X20,00 X0,10 см / 11,40 X7,86 X0 Материал ръчно изработени. -Цвят : Прозрачни светещи аксесоари -Материал : Термосвиваеми пластмасови листове 11.40 X7.86 X0. -Дизайн фина работа осигурява практичност и дълготрайност, приятен за черен лист, направи си САМ. - Можете да използвате въображението си, за да направи творчески и уникални свивам бижута ръчна изработка, мини-мамят лист. - Изработен от пластмасови материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и сигурност на черно ключодържател аксесоари. - Произведен от висококачествен блестяща пластмаса със стабилна производителност и живот на термоусадочного лист. - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе добър опит за използване само на Веригата.Описание на продукта DIY Термоусадочный материал, подходящ за занаятчийски работилници, центрове за родители и деца, детска градина и много други.свиване филм Този термоусадочный лист, направен от ръцете на добър пластмаса, сигурни и практични.Занаяти собствените си ръце, да задоволи нуждата на производството със собствените си ръце и ще донесе на вас и вашите деца по-забавно.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват