SOLUSTRE 3 бр. за Захранване на Бяла Лампа за Лаптоп С Регулираща се Яркост Нощен Клавиатура за Управление Превключвател на Гъши Врата Компютър Led Стик За Четене на Книг?

SOLUSTRE 3 бр. за Захранване на Бяла Лампа за Лаптоп С Регулираща се Яркост Нощен Клавиатура за Управление Превключвател

BGN 9.51

Сума

Лампа за клавиатури Usb : Удобен и практичен, която може да подхранват лаптоп, компютър, компютър, захранване и т.н. Лампа за четене на гъши врата : Изработени от PVC материал, здрав и практичен.Лампа за лаптоп : Изработен е от PVC материал, здрав и практичен.Книгата лампа : лек и преносим, по-удобен за използване и переноске.Мини-нощна светлина : премахва отблясъците, се намалява натоварването на очите и повишаване на производителността.Полезен е за очите и околната среда.Лампа за клавиатури Usb : Удобен и практичен, която може да подхранват лаптоп, компютър, компютър, захранване и т.н. Лампа за четене на гъши врата : Изработени от PVC материал, здрав и практичен.Лампа за лаптоп : Изработен е от PVC материал, здрав и практичен.Книгата лампа : лек и преносим, по-удобен за използване и переноске.Мини-нощна светлина : премахва отблясъците, се намалява натоварването на очите и повишаване на производителността.Полезен е за очите и околната среда.Пратката включва 1 х лека нощ Особености -Удобен и практичен, който може да подхранват лаптоп, компютър, компютър, захранване и т.н.- Премахва отблясъците, за да се намали напрежението на очите и подобряване на производителността.Полезен е за очите и околната среда. - Гъвкави и регулируеми, можете да се коригира в зависимост от вашите предпочитания. - Цвят : Бял. - Изработен от PVC материал, здрав и практичен. - Режим на зареждане : USB зареждане. - Напрежение : 5, Lv - Работен ток : по-малко от 40 мА. -Размер : приблизително 2,3 х 1,5 см/18,1 х 0,9 х 0,6 инча. - Материал : PVC. - Лек и преносим, по-удобен за използване и переноске. - Време на използване : по-10000 часа.Описание на продукта Осветително-награда Изработен от PVC материал, този мини-лека нощ здрав и практичен, лек и преносим, снабден с USB зареждане, отличен за туристи с лаптоп. лампа за четене на гъши врата, удобен и практичен, който може да подхранват лаптоп, компютър, компютър, захранване и т.н.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват