4 бр. Защита на Витлото на Дрона, лесно се сглобява И отсоединяется Защита на Витлото, Защита на Лопатите на Витлото Дрона, Защитен Калъф Аксесоар За Dji Tello, 4 бр. Защит?

4 бр. Защита на Витлото на Дрона, лесно се сглобява И отсоединяется Защита на Витлото, Защита на Лопатите на Витлото

BGN 4.70

Сума

Препоръчително е да използвате в безветренные дни, в затворени помещения и при полети на ниска скорост TELLO витло guard.Лека и малка, лесно се обработва и монтира.Пакет 4 защитен кожух за витлото, предназначени за дрона DJI Tello, предпазват от нараняване при сблъсък на витлото с един човек или предмет. Е вграден към пропеллерам, той осигурява безопасен полет дрона. ? Изработен е от висококачествена пластмаса, тя е здрава за дълго използване и удобни за съхранение.Препоръчително е да използвате в безветренные дни, в затворени помещения и при полети на ниска скорост TELLO витло guard.Лека и малка, лесно се обработва и монтира.Пакет 4 защитен кожух за витлото, предназначени за дрона DJI Tello, предпазват от нараняване при сблъсък на витлото с един човек или предмет. Е вграден към пропеллерам, той осигурява безопасен полет дрона. ? Изработен е от висококачествена пластмаса, тя е здрава за дълго използване и удобни за съхранение.Характеристики : пакет 4 защитен кожух за витлото, предназначени за дрона DJI Tello, превенция на щети при сблъсъка на витлото с един човек или предмет.Лека и малка, лесно се обработва и монтира.Препоръчително е да използвате в безветренные дни, в затворени помещения и при полети на ниска скорост.Е вграден към пропеллерам, той осигурява безопасен полет дрона.Изработен е от висококачествена пластмаса, тя е здрава за дълго използване и удобни за съхранение.Параметри : Материал : пластмаса Цвят : черен Тегло : 13 грама Ширина : около 8,5 см/3.3 инча Тип : радио-управляеми аксесоари Количество : 4 бр./компл. Функция : Защита на витлото и т.н. Опаковката включва : 1 х Комплект от 4 защитни елементи на витлото Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти висококачествени продукти и отлично обслужване.Ако сте недоволни от нашия продукт, ние можем да ви предложим нов, 100% връщане на парите.Така че, какво чакате?.


Опции за продукта

Material:
PlasticColor
Package Includes:
1 x Set of 4 Propeller Guards
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
We are dedicated to providing our customers with high quality products and superior service. If you are dissatisfied with our product, we can offer you a new one or 100% money back. So, what are you waiting for? :

Клиентите също го харесват

Аксесоари Mobestech, Аксесоари, Калъф За Съхранение на Витлото, Преносима Кутия за Дискове Дрона, Защитна Кутия, Съвместима
  • Новинка

Аксесоари Mobestech, Аксесоари, Калъф За Съхранение на Витлото, Преносима Кутия за Дискове Дрона, Защитна Кутия, Съвместима

BGN 7.17

Пластмасата.Може да се съхранява на четири витлото едновременно, което ви позволява да се насладите на �