Перка за Радиоуправляемой лодки Метален 44 мм с 3 Остриета с ЦПУ 4,76 мм 3/16P1.4 Перка на Вентилатора за Радиоуправляемой Състезателни лодки Speed Mono CAT (44 мм Дясна ръка)

Перка за Радиоуправляемой лодки Метален 44 мм с 3 Остриета с ЦПУ 4,76 мм 3/16P1.4 Перка на Вентилатора за Радиоуправляемой

BGN 15.09

Сума

Материал : алуминиева сплав (7075).Този стъпки : 1,4. - Диаметър на отвора на главината : 4,76 мм (3/16 "), подходящи за вала с диаметър 4,76 mm. Този витлото е изработен от алуминиева сплав (7075), използван за електрически/нитро/бензиновата радиоуправляемой състезателни лодки, радиоуправляемого моно, радиоуправляемого гидроплана, радиоуправляемого катамаран, радиоуправляемой яхти и т.н. Тази перка е изработен от алуминиева сплав (7075) се използва за електрическа/нитро/бензиновата радиоуправляемой състезателни лодки, радиоуправляемого моно, радиоуправляемого гидроплана, радиоуправляемого катамаран, радиоуправляемой яхти и др.it е силен и издръжлив.Моля, обърнете внимание, че Дясната перка, който се върти по посока на часовниковата стрелка, ако се гледа от кърмата, когато в предната част на предаването на Лявата перка, който се върти обратно на часовниковата стрелка, ако се гледа от кърмата, когато в предната част на предаването - Параметри и характеристики - - Материал : алуминиева сплав - Коефициент стъпки : P1.4 - Диаметър на отвора на главината : 4,76 мм (3/16 ") - е Изработен с CNC-Диаметър на въртене : 44 мм - Тип на витлото : перка с дясната повърхността - Осъществяване на съдържа - 1 бр. витлото с 3 остриета P1.4 за радиоуправляемой състезателни лодки MONO Yacht.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват