Guolarizi резервни Части За защита на Резервни Квадрокоптера за пръстени Витлото 4ШТ SG800 Guard Helicopter (Черен, 5x4x3 см)

Guolarizi резервни Части За защита на Резервни Квадрокоптера за пръстени Витлото 4ШТ SG800 Guard Helicopter (Черен, 5x4x3

BGN 2.67

Сума

Изработен е от материал, ASB, с висока якост и трайни.Благодарение на тези защитни елементи от Вашето устройство, повече никога няма да падне камък, а това значи, че ще продължи по-дълго.Лесен за инсталиране и премахване, бързо освобождаване. бърз монтаж със завъртане, за да можете да се съсредоточите върху наслаждавайки се на полета.Здрав и лек, задължителен за начинаещи и по-младите потребители.За да се избегне Неуспешен Тъчдаун, като Поцарапание на автомобила, Спад на Камък. 1 Инсталирайте защитен кожух витлото. 1 комплект защитен кожух витлото е изработен от материал, ASB, с висока якост и трайни.Здрав и лек, задължителен за начинаещи и по-младите потребители.За да се избегне неуспешен Тъчдаун, като Поцарапание на автомобила, спад на камък.Супер, безшевни дизайн, той е идеален за SG800. Бърз монтаж със завъртане, за да можете да се съсредоточите върху наслаждавайки се на полета.Благодарение на тези защитни елементи от вашето устройство, повече никога няма да падне камък, а това значи, че ще продължи по-дълго.Лесен за инсталиране и премахване, бързо освобождаване.При удара в стената, дърво или нещо друго, докато витла се въртят, вашето устройство винаги ще бъде да запази равновесие.Той ще остане във въздуха, вместо да падне надолу.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват