Дръжки DOITOOL 5 бр. Пластмасова Дръжка за Напильника за инструменти Пластмасова Дръжка за Напильника Дръжка за кутирования Дръжка за инструменти с Сплюснутыми Домаш?

Дръжки DOITOOL 5 бр. Пластмасова Дръжка за Напильника за инструменти Пластмасова Дръжка за Напильника Дръжка за кутирования

BGN 0.67

Сума

Дръжка за напильника или нож - Това е нова група от 5 пластмасови дръжки за напильника. Дръжката е с ергономична форма, осигуряваща отлична устойчивост на удар, по-добър контрол и удобен захват.Дръжка напильника с кръгла дупка-те влизат в жлеба на дръжката и надеждно закрепена метална облицовки. Гумена дръжка напильника - Широк спектър от приложения : файл за метал, рашпиль за дърво, отвертка, ръчни бормашини и така нататък.Дръжката на инструмента за рязане напильников -подходящ за напильников размер 6-18 инча.Дръжка за напильника с плосък отвор - Добър избор за вашите инструменти на собствените си ръце.Дръжка за напильника или нож - Това е нова група от 5 пластмасови дръжки за напильника. Дръжката е с ергономична форма, осигуряваща отлична устойчивост на удар, по-добър контрол и удобен захват.Дръжка напильника с кръгла дупка-те влизат в жлеба на дръжката и надеждно закрепена метална облицовки. Гумена дръжка напильника - Широк спектър от приложения : файл за метал, рашпиль за дърво, отвертка, ръчни бормашини и така нататък.Дръжката на инструмента за рязане напильников -подходящ за напильников размер 6-18 инча.Дръжка за напильника с плосък отвор - Добър избор за вашите инструменти на собствените си ръце.Пратката включва 5 x дръжка за характеристиките на файла -подходящ за файлове с размер 6-18 инча. - Размер : 12 x 2,8 x 2,8 виж - Материал : пластмаса. - Това е нова група от 5 пластмасови дръжки за пилок, дръжката е с ергономична форма, осигуряваща отлична устойчивост на удар, по-добър контрол и удобен захват. - Те влизат в канала на ръкохватката и надеждно закрепена метална облицовки. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Широка гама от приложения : файл за метал, рашпиль за дърво, отвертка, ръчни бормашини и така нататък. - Добър избор за вашите инструменти на собствените си ръце.Описание на продукта Ръчни напильники се използват за отстраняване на материал, изглаждане и придаване на форма заготовкам.Те са насочени напред режещи туристи и се нарязва с натиск върху неподвижную или въртящата детайла.Единични туристи - това са отделните редове, нарязани по диагонал, по ширина напильника.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват