Toyvian резервни Части за Moter Радиатори Мотор Rc Автомобили Детайл Сплав Радиатор Радиатор Електрически Охлаждащи Ребра Черен Мотор Радиатор Радиатор Системен Компон?

Toyvian резервни Части за Moter Радиатори Мотор Rc Автомобили Детайл Сплав Радиатор Радиатор Електрически Охлаждащи Ребра

BGN 8.43

Сума

Алуминиев радиатор-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви.ДВИГАТЕЛИ - Също и лодки с електрически.Електрически радиатор-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви.АВТОМОБИЛНИ ЧАСТИ - Изработен от масивна алуминиева изходен материал и практични.РАДИАТОРИ - Изработени от масивна алуминиева изходен материал, издръжлив и практични.Алуминиев радиатор-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви.ДВИГАТЕЛИ - Също и лодки с електрически.Електрически радиатор-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви.АВТОМОБИЛНИ ЧАСТИ - Изработен от масивна алуминиева изходен материал и практични.РАДИАТОРИ - Изработени от масивна алуминиева изходен материал, издръжлив и практични.Списък на пакетите 1 x Комплект радиатори Характеристики - Входно напрежение на вентилатора : 4 Радиатора и др. - Цвят : Син Ребра на радиатора за Охлаждане. - Размер : 10 x 9 x 6 електрическите охлаждащи ребра. - Размер на двигателя адаптация : 3,5-3 радиатора на двигателя 380. - Подходящ за повечето видове серийни и модифицирани двигатели.Внимание : Моля, потвърдете, че той е подходящ за вашата двигателя преди покупката на радиатора от сплав. -Материал : охлаждащи ребра радиатор от алуминиева сплав-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви за алуминиев радиатор. - Оборудван с топлинна вентилатор, осигуряващ по-висока теплопроизводительность система на радиатора. - Произведен от изцяло алуминиев суров материал, здрав и практичен радиатор на двигателя. - И плача лодка двигател с електрически.Описаниетоваров Охлаждане на ребрата на радиатора е Оборудван с практично вентилатор на радиатора, което повишава производителността на радиатора. двигатели, включително и лодки с електрически.радиатори за радиоуправляеми коли.Алуминиев радиатор, Подходящ за повечето видове леки и лекотоварни автомобили, модифицирани двигатели.Охлаждащо ребро на радиатора Продукт е професионален и практически радиатор, който е в основата е изработена от здрава алуминиева сплав.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Охладител за мобилен телефон TJLSS Ръчно Радиатора Поддържа Повечето Мобилни Телефони Притежателя Охлаждащ Вентилатор
  • Новинка

Охладител за мобилен телефон TJLSS Ръчно Радиатора Поддържа Повечето Мобилни Телефони Притежателя Охлаждащ Вентилатор

BGN 92.20

Бързо охлаждане, малък размер, ниско ниво на шум, ниво на шум до 30 db универсален мобилен телефон, здрав ск